Hoeveel hectare mosselpercelen worden er gebruikt om jou dagelijks van Verse Mosselen te kunnen voorzien?
Met meer dan 2000 hectare aan mossel- en oesterpercelen met een gunstige geografische spreiding heeft Roem van Yerseke, als moederbedrijf van Prins & Dingemanse, altijd beschikking over de beste grondstoffen.
Kook de mosselen volgens algemeen recept. Verwijder de mosselen uit hun schelpen. Leg 25 halve schelpen op elk van de vier borden en leg een mossel in elke schelphelft. Vermeng de mayonaise met het afgekoelde kookvocht en meng er de gehakte kruiden door. Breng de saus op smaak met de tabasco. Verdeel de kruidensaus gelijkmatig over de mosselen.
Je hoeft echt niet altijd naar Normandië om te leven als een God in Frankrijk. Zoals ze de mosselen daar bereiden, dat kun je ook heel eenvoudig in je eigen keuken. En dat is met appel en calvados. Een enorme aanrader om dit zelf eens uit te proberen.
Gekookte mosselen met zeekraal. Heb je dat al eens uitgeprobeerd? Het zachte, romige en tikkeltje zoete van de mosselen, combineert super met het zilte van de zeekraal. Maak af met wat grof gemalen zwarte peper en je hebt alle mooie smaken bij elkaar in één pannetje.