Royaal genieten van oesters? Klik hier!

Recepten

Print recept

Wraps met mosselen, courgette, paprika en pesto rosso

ingrediënten
500 gram Prins & Dingemanse vers gekookt mosselvlees 12 kleine tortilla wraps
1 courgette, in stukjes gesneden Olijfolie
1 ui, fijngesnipperd Tabasco
1 gele paprika, in stukjes gesneden Sla
6 eetlepels pesto rosso Crème fraîche

Bak een in stukjes gesneden courgette, ui en gele paprika vijf minuten in een scheutje olijfolie. Voeg 500 gram Prins & Dingemanse voorgekookte mosselen, 6 eetlepels pesto rosso en een paar druppels Tabasco toe. Bak nog een paar minuutjes. Leg blaadjes sla op 12 warme, kleine en zachte tortilla wraps. Verdeel de mosselen erover, voeg telkens een lepel crème fraîche toe, rol de wraps op of klap ze dicht. Leg ze op borden en serveer direct.

 

Aantal personen: 4 / 6

Producten met dit recept