Print recept
Wok van zeevruchtenmix en jonge ui met rijst vermicelli
ingrediënten | |
---|---|
200 g rijst vermicelli | 1 pakje jonge uitjes, versnipperd |
5 dl jus de moules van Jan Prins Zeeuwsche Banier | 2 eetlepels arachide olie |
400 gram Prins & Dingemanse zeevruchtenmix | 1 teentje look, gepeld en geplet |
1 cm gember, gepeld en zeer fijn versnipperd |
Warm 4 dl van de jus de moules in de wok op en kook er vermicelli in. Giet af. Warm de olie in de wok en voeg er de look, de gember en de rest van de jus de moules bij. Voeg er de jonge uitjes bij en de vermicelli en roer bak alles gedurende 2 minuten. Verdeel er de zeevruchten mix over en laat met een deksel op de pan van het vuur af warmen gedurende 3 minuten. Roer om en serveer op voorverwarmde borden.
Aantal personen: 4