Recepten

Print recept

Smeersel van gerookte mosselen met roomkaas, zwarte olijven en lente-uitjes op toast

Smeersel van gerookte mosselen met roomkaas, zwarte olijven en lente-uitjes op toast
ingrediënten
1 blikje Royal Dutch Smoked gerookte mosselen Peper
2 flinke eetlepels roomkaas Zout
5 zwarte olijven, grof gehakt Optioneel: garneer met tuinkers
1 lente-ui, in dunne ringen

Heb je wel eens gerookte mosselen geproefd? Ze zijn zacht en zilt van smaak. En die heerlijke rooksmaak erbij. In dit smeersel zit naast de gerookte mosselen ook wat roomkaas, zwarte olijven en fijngesneden lente-ui. Smeer het op een stuk geroosterd stokbrood en eet het bij de borrel.

 

Laat de gerookte mosselen uitlekken. Hak ze daarna grof. Meng de mosselen met de roomkaas, zwarte olijven en de lente-ui in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Schep het smeersel in een glazen weckpot of glas en serveer met geroosterd stokbrood.

 

Tip! Dit smeersel van gerookte mosselen doet het super goed op een borrelplank met knapperige en friszure groentes. Leg er wat augurk en radijs erbij, geef ze een draai zwarte peper en garneer met tuinkers. Lekker met bruin stokbrood wat je kort roostert.

Producten met dit recept