Royaal genieten van oesters? Klik hier!

Recepten

Print recept

Slawraps gevuld met mosselen gebakken in ras el hanout

Slawraps gevuld met mosselen gebakken in ras el hanout
ingrediënten
150 gr gekookte mosselen van Prins & Dingemanse Olijfolie
2 à 3 tl ras el hanout 8 slablaadjes, bijvoorbeeld botersla of little gem
4 el Griekse yoghurt 8 radijsjes, in dunne plakjes
8 takjes munt, de blaadjes fijngehakt 1/2 rode ui, in dunne reepjes

Op zoek naar een gezonder alternatief voor traditionele wraps? Ga dan zeker voor de slawraps met mosselen gebakken in ras el hanout. Extra lekker met wat radijs, rode ui en een frisse yoghurtdip.

 

Meng de gekookte mosselen met de ras el hanout. Maak de yoghurtdip die je straks bij de slawraps serveert. Mix de yoghurt met de munt, wat olijfolie, peper en zout. Zet weg tot je de slawraps gaat opmaken. Verhit een scheut olijfolie in de koekenpan en bak de ras el hanout mosselen tot ze licht verkleuren. Draai het vuur uit en vul de slablaadjes. Eerst met ras el hanout mosselen, dan wat radijs, rode ui, een schepje yoghurt en muntblaadjes.

 

Aantal personen: 4

 

Bekijk de video van dit recept

 

littlespoon.nl

Producten met dit recept