Print recept
Risotto van mosselvlees en knolselderij
ingrediënten | |
---|---|
150 g ronde rijst | 1 kleine ui, gepeld en versnipperd |
300 g Prins & Dingemanse mosselvlees | 200 g knolselder, gepeld en in blokjes gesneden |
5 dl groentebouillon | Peper |
2 eetlepels gehakte platte peterselie | 3 dl jus de moules van Jan Prins Zeeuwsche Banier |
1 eetlepel olie |
Stoof de ui in de olie en voeg er de rijst en de selder aan toe. Roerbak tot de rijst glazig is en voeg er dan de bouillon bij. Laat op zacht vuur garen tot alle vocht bij is opgenomen. Roer er dan de peterselie door en breng verder op smaak met peper. Warm ondertussen de jus de moules op en doe er de mosselen 2 minuten in op warmen zonder aan de kook te laten komen. Schik de rijst op het midden van het bord en verdeel er de warme mosselen over.
Aantal personen: 4