Royaal genieten van mosselen? Klik hier!

Recepten

Print recept

Risotto van mosselvlees en knolselderij

ingrediënten
150 g ronde rijst 1 kleine ui, gepeld en versnipperd
300 g Prins & Dingemanse mosselvlees 200 g knolselder, gepeld en in blokjes gesneden
5 dl groentebouillon Peper
2 eetlepels gehakte platte peterselie 3 dl jus de moules van Jan Prins Zeeuwsche Banier
1 eetlepel olie

Stoof de ui in de olie en voeg er de rijst en de selder aan toe. Roerbak tot de rijst glazig is en voeg er dan de bouillon bij. Laat op zacht vuur garen tot alle vocht bij is opgenomen. Roer er dan de peterselie door en breng verder op smaak met peper. Warm ondertussen de jus de moules op en doe er de mosselen 2 minuten in op warmen zonder aan de kook te laten komen. Schik de rijst op het midden van het bord en verdeel er de warme mosselen over.

 

Aantal personen: 4

Producten met dit recept