Royaal genieten van oesters? Klik hier!

Recepten

Print recept

Prins’Seas Gekookte mosselen met mediterrane groenten, met knoflooktoast en rouille.

Prins’Seas Gekookte mosselen met mediterrane groenten, met knoflooktoast en rouille.
ingrediënten
200 gram Prins’Seas met mediterrane groenten 2 st eidooiers (voor de Rouille)
1 st rode peper (voor de Rouille) 100 ml olijfolie extra vergine (voor de Rouille)
1 st ui (voor de Rouille) zout en versgemalen peper (voor de Rouille)
1 sneetje witbrood (voor de Rouille) 2 witte boterhammen (Voor de toast)
1 teentjes knoflook (voor de Rouille) 1 teentje knoflook (Voor de toast)

Leg de boterhammen op een met bakpapier beklede bakplaat en doe deze in de voorverwarmde oven van 180 graden. Toast de boterhammen in circa vier minuten krokant. Pel en halveer de knoflook. Wrijf de toast in met de knoflook.


Rouille
Halveer voor de rouille de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Pel en snipper de ui. Snijd de korstjes van het brood. Pel en snijd de knoflook fijn. Pureer de peper,eidooiers, ui, het brood en de knoflook in de mixer tot een glade emulsie. Voeg beetje bij beetje de olie toe tot er een dikke saus ontstaat en breng op smaak met zout en witte peper.

Prins'Seas
Haal nu het bakje Prins’Seas uit uw koelkast en open de verpakking en doe deze een mooi tapaz schaaltje en serveer deze met de knoflooktoast en de rouille ook lekker met een glaasje witte wijn.