Royaal genieten van mosselen? Klik hier!

Recepten

Print recept

Postelein salade met gebakken mosselen en kappertjes dressing

Postelein salade met gebakken mosselen en kappertjes dressing
ingrediënten
500 gram Prins & Dingemanse vers gekookt mosselvlees 250 gram gewassen postelein
90 gram kappertjes dressing 50 gram croutons

Croutons: Koop de croutons kant-en-klaar in de winkel of maak deze zelf: snij van droog wit brood vierkantjes van 1 cm bij 1 cm. Doe deze op een ovenplaat, voeg hier een beetje olijfolie, peper en zout aan toe. Bak af voor 10 min op 200 graden.

Mosselen: Bak de mosselen in een dun laagje olijfolie, haal de pan van het vuur wanneer de mosselen een mooie kleur hebben.
Dressing: Koop de kappertjes dressing kant-en-klaar in de winkel of maak deze zelf door 30 gr kappertjes te mengen met een beetje olijfolie en azijn.
Opdienen: Meng de postelein met de kappertjes dressing en doe deze op een bord of schaal. Voeg de croutons en de gebakken mosselen toe aan de salade.

 

Aantal personen: 4

Producten met dit recept