Royaal genieten van mosselen? Klik hier!

Recepten

Print recept

Pasta met lamsoor

ingrediënten
500 gram tagliatelle Bosje peterselie
1 bakje lamsoor Olie
Teentje knoflook Pakje kookroom
1 sjalotje 150 gram geraspte oude kaas
Bakje kleine cherrytomaatjes

Kook de pasta beetgaar. Fruit in een pan de knoflook/sjalot lichtbruin. Doe er vervolgens de doormidden gesneden tomaatjes en de helft van de gehakte peterselie bij. Roer het geheel ongeveer 3 minuten op een niet te hoog vuur. Doe er de helft van de geraspte kaas en de room bij, op smaak brengen met wat peper en zout. Als het geheel op temperatuur is, doe de pasta erbij en voeg nu ook de lamsoor toe voor ongeveer 3 minuten, roer het geheel goed door. Schep alles op de borden en garneer af met de rest van de kaas en gehakte peterselie. Ook met cashewnoten en spekjes/ham is het lekker.

Producten met dit recept