Royaal genieten van mosselen? Klik hier!

Recepten

Print recept

Pappardelle pasta met gegrilde mediterrane groenten, geroerbakte mosselen en Romesco saus

Pappardelle pasta met gegrilde mediterrane groenten, geroerbakte mosselen en Romesco saus
ingrediënten
500 gram Prins & Dingemanse vers gekookt mosselvlees 80 gram paprika
200 gram Romesco saus 150 gram artisjok
300 gram aubergine 100 gram kastanje champignons
80 gram wortel 400 gram verse pappardelle pasta

Pasta: Kook de pappardelle pasta in ruim koken water met een snufje zout voor drie à vier minuten. Giet de pasta af in een vergiet.

Groenten: Snij de aubergine, wortel, paprika en artisjok in plakken, met de breedte van ongeveer een halve centimeter. Gril deze groenten en maak aan met olijfolie, peper en zout. Snij de kastanje champignons in kwarten en roerbak deze in een dun laagje olijfolie.

Mosselen: Bak het Prins & Dingemanse vers gekookt mosselvlees in een dun laagje olijfolie. Haal de pan van het vuur wanneer de mosselen een mooie kleur hebben.

Opdienen: Doe de pasta op het bord en doe hier de gebakken mosselen, kastanje champignons en gegrilde groenten over heen. Voeg de Romesco saus aan toe en dien het gerecht op.

 

Aantal personen: 4

Producten met dit recept