Royaal genieten van oesters? Klik hier!

Recepten

Print recept

Oesters met soja, koriander en limoen

Oesters met soja, koriander en limoen
ingrediënten
6 oesters (per persoon) Tabasco
150 ml Japanse sojasaus Gembersiroop
1 limoen Verse koriander

Meng 150 ml Japanse sojasaus met het sap van een kleine sappige limoen, een paar druppels Tabasco, een paar druppels gembersiroop en een paar takjes fijngehakte verse koriander (genoeg voor ca. 48 oesters). Maak per persoon 6 Prins & Dingemanse oesters open, laat een gedeelte van het vocht uit de schelpen lopen. Besprenkel de oesters met de soja dressing (of geef deze er apart bij, zodat men het zelf over de oesters kan sprenkelen). Garneer eventueel met blaadjes koriander en flinterdunne reepjes rode peper die een paar uur in ruim azijn hebben gelegen (waardoor ze niet meer heet zijn).

Producten met dit recept