Royaal genieten van mosselen? Klik hier!

Recepten

Print recept

Gestoomde mosselen met citroen en selderij

ingrediënten
2 kg Prins & Dingemanse mosselen 4 eetlepels bladselderij
2 citroenen

Doe per persoon 500 gram verse Prins & Dingemanse mosselen in doorzichtige braad/ovenzakken. Rasp boven elke open zak wat citroenschil en besprenkel de mosselen met het sap van een kwart citroen (klein formaat). Voeg een eetlepel grof gehakte bladselderij toe en schud de zak zodat de inhoud goed vermengd raakt.

 

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de dichte zakken op het rooster en “stoom” de mosselen in 10 tot 12 minuten gaar. Schud de mosselzakken leeg op diepe borden. Direct serveren met bijvoorbeeld citroenmayonaise, friet en/of krokant gebakken brood.

 

Aantal personen: 4

Producten met dit recept