Royaal genieten van oesters? Klik hier!

Recepten

Print recept

Gebakken lamsoren met mosselen en krokante mulfilet

Gebakken lamsoren met mosselen en krokante mulfilet

Bestrooi rode mulfilets aan beide kanten met zout. Haal ze aan één kant door wat bloem, losgeklopt ei en krokant paneermeel (bijvoorbeeld Japanse Panko). Verhit een scheutje olijfolie en leg de mulfilets met de gepaneerde kant in de koekenpan. Bak ze goudbruin en krokant, keer ze om en bak ze nog heel even aan de ongepaneerde kant. Bak ondertussen in een scheutje hete olijfolie per persoon 75 gram Prins & Dingemanse lamsoren, 1 theelepel zeer fijngesnipperde sjalot en een handje verse mosselen van Prins & Dingemanse in de schelp, tot de schelpen opengaan. Voeg grof gemalen peper en citroensap naar smaak toe. Serveer dit hoofdgerecht met gebakken krielaardappeltjes, bestrooid met grof zeezout.

 

Aantal personen: n.v.t.

Producten met dit recept