Royaal genieten van mosselen? Klik hier!

Recepten

Print recept

Aziatische wok met zeekraal en lamsoor

Aziatische wok met zeekraal en lamsoor
ingrediënten
300 gram Prins & Dingemanse zeekraal 1 teen knoflook, fijngehakt
300 gram Prins & Dingemanse lamsoor 1 rode peper, in dunne ringen
4 eetlepels sesamzaad 1 limoen
2 theelepels vissaus, niet teveel want de zeekraal en lamsoor zijn al zilt van zichzelf 3 centimeter gember, geschild en fijngehakt
Zonnebloemolie

Wist je dat je met zeekraal en lamsoor ook hele lekkere Aziatische gerechten kunt maken? Met deze wok kun je binnen 15 minuten aan tafel. Schep er udon noodles of rijst door om er een volledige maaltijd van de maken.

 

Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan, tot ze licht verkleuren. Haal uit de pan en zet weg. Verhit zonnebloemolie in een wok en bak de knoflook, rode peper en gember kort aan. Doe de zeekraal en lamsoor erbij en wok enkele minuten op hoog vuur. Breng op smaak met een klein beetje vissaus, limoensap en de geroosterde sesamzaadjes.

 

Tip! Serveer met udon noodles. Kook deze zoals aangegeven staat op de verpakking en schep de noodles door de aziatische wok.

 

Aantal personen: 4

 

littlespoon.nl

Producten met dit recept