Prins & Dingemanse Tour de Moules

Woensdag 28 juni is officieel het nieuwe mosselseizoen van start gegaan. We kunnen dus alweer genieten van heerlijke, gezonde mosselen. De pannen komen weer op de tafels en mensen genieten weer volop, zo ook bij alle Prins & Dingemanse ambassadeurs.

 

In 2011 is Prins & Dingemanse begonnen met het benoemen van deze ambassadeurs. Restaurateurs die het merk een enorm warm hart toedragen en ook al sinds jaar en dag werken met de mooie producten van de Koninklijke uit YersekeMet de start van het mosselseizoen vierden we samen een feestje: De Tour de Moules.

 

Ook tijdens de start van dit mosselseizoen ging Prins & Dingemanse op reis door Nederland en België op bezoek bij de ambassadeurs. Waar we vorig jaar met een foodtruck op pad gingen, deden we dat dit jaar met een mobiele Prins & Dingemanse keuken. Bij de restaurateurs hebbben we de tent op geslagen en hebbben we gasten, passanten en liefhebbers voorzien van heerlijke mosselen. Om zo dit mooie product in de schijnwerpers te zetten, waar het thuis hoort. Een waar feest!