Ons oesterseizoen is begonnen!

Ons oesterseizoen is gestart! Een seizoen om weer volop te gaan genieten van overheerlijke oesters. Prins & Dingemanse selecteert alleen de beste oesters voor u. Hieronder een greep uit onze mooie selectie.

 

De Zeeuws platte oester: de koningin onder de oesters

De Zeeuwse platte oester is de ‘echte’ Zeeuwse origine oester die wij al sinds 1880 kweken. Haar onderscheidende vorm (rond met de kenmerkende platte bovenschelp) is een lust voor het oog. Een bijzonder mooie oester die zeer terecht hoog gewaardeerd wordt om haar prachtige verschijning en subtiele smaaknuances.

 

Creuse de Zélande: Zeeuwse kweek creuse van top kwaliteit
De Creuse de Zélande wordt gekweekt in de Oosterschelde. De temperatuur van het water, het zoutgehalte, de bodemgesteldheid en de beschutte ligging maakt dit een ideaal gebied om kwaliteitsoesters te kweken. 


Connaisseur: voor de fijnproever
Naast onze “gewone” top producten hebben we ook percelen waarop oesters liggen waar superlatieven voor tekortschieten. Deze super verfijnde oesters zijn voor speciale gelegenheden en voor de ware connaisseur. We noemen ze dan ook de connaisseur-oester. Het neusje van de zalm. De oester voor de fijnproever.

 

Het hele oesterassortiment is hier te vinden.

 

Loopt het water al in je mond? Wij hebben heerlijke recepten met oesters. Zo kan je blijven variëren met oesters!