'Vijf generaties vakmanschap & passie voor zeevruchten'

135 jaar vol in bedrijf

Koninklijke Prins & Dingemanse is gevestigd te Yerseke , van oudsher het centrum van de schelpdierkweek in Nederland. Sinds 1880 zijn wij één van de pioniers in de oester- en mosselkweek. Onze jarenlange ervaring in respectvol omgaan met pure natuurproducten is terug te vinden in onze manier van werken en in de kwaliteit van een breed assortiment uiteenlopende producten. 

Meer over ons
Recept
Gegratineerde mosselen met citroendressing

Een grote schaal vol met mosselen, bedolven onder een laagje frisse citroendressing en gesmolten Parmezaanse kaas. Trek een flesje koele witte wijn of bubbels open en genieten maar. Lekker als diner, maar ook als borrelhap stelen deze gegratineerde mosselen de show.

 

Verwarm de oven voor op 180 graden....

Gegratineerde mosselen met citroendressing
  • 19 december 2016 Prins & Koningin on Tour
    Prins & Koningin on Tour
    De Zeeuwse platte oester is de ‘echte’ Zeeuwse origine oester die wij al sinds 1880 kw...
  • 07 december 2016 Uitreiking ambassadeurschap aan De Zwaan in Son
    Uitreiking ambassadeurschap aan De Zwaan in Son
    Donderdag 1 december hebben we Café-Restaurant De Zwaan uit Son officieel benoemd tot amb...
  • 30 november 2016 Uitreiking ambassadeurschap aan Facet Eten & Drinken
    Uitreiking ambassadeurschap aan Facet Eten & Drinken
    Vrijdag 25 november hebben we Facet Eten & Drinken uit Rotterdam officieel benoemd tot...